راه اندازی تجهیزات آشپزخانه

بهترین روش کاشت مو

بهترین روش کاشت مو

اگر به تازگی به این موضوع پی برده اید که موهای سرتان بیش از قبل می‌ریزد و طی ماه‌های اخیر موهایتان هر روز کم پشت‌تر شده است، نگران نباشید. در میان تمام هزاران سالی که انسان به شکل امروزی روی زمین زندگی می‌کند، سر شما بهترین وقت را برای کچل شدن انتخاب کرده است.

واقعیت این است که در دوره و زمانه‌ای که ما زندگی می‌کنیم دیگر کم پشت شدن یا طاسی سر اتفاقی نیست که برای همه (دیر یا زود) بیافتد. با پیشرفت علم بخصوص پزشکی و داروسازی امروز شاید تنها سوال این باشد که از حجم موهایتان راضی هستید یا خیر

اگر جواب خیر باشد بهتر است هرچه سریعتر به یک کلینیک پوست و مو مراجعه کرده و پس از مشاوره با متخصصان عرصه کاشت مو، به صرفه‌ترین و مناسب‌ترین روش را برای سرتان انتخاب کنید.

کاشت مو

در عمل کاشت مو، پزشک ممکن است نوار باریکی از پوست را از پشت سر جدا کند، فولیکول‌های سالم ان را خارج نموده و ان‌ها را در محل‌های فاقد مو پیوند کند که به این روش FUT گفته می‌شود، روش دیگر برداشت تک به تک گرافت‌های مو و کاشت تک به تک ان‌ها می‌باشد که هر گرافت معمولا دارای ۲ اای ۴ تار مو میباشد که در این حالت نوار پوستی از پشت سر برداشت نمی‌شود، عمل پیوند مو را در قسمت‌های مختلف مثل موی سرو صورت (ابرو و ریش و ...) می‌توان انجام داد. اگر پیوند و کاشت واحد‌های فولیکولی به‌درستی انجام شود، مو‌های کاشته شده در ناحیه‌ی موردنظر به‌طور طبیعی رشد می‌کنند، دائمی هستند، حالت مناسب داده می‌شوند، به مراقبت خاصی نیاز ندارند و نمی‌ریزند.

امروزه روش‌های مختلف و متنوعی در دسترس علاقمندان به کاشت مو قرار دارد. اگر از دسته افرادی هستید که به کاشت مو فکر می‌کنید باید توجه داشته باشید انتخاب روش به عهده پزشک یا متخصص کاشت موییست که به آن مراجعه نموده اید و بیش از هر چیز به مواردی، چون وضعیت ریزش مو، نواحی اهدا کننده و کیفیت ناحیه (بانک مو) بستگی دارد. البته شما به عنوان مراجعه کننده می‌توانید با تایید خط رویش مو، محدودیت‌های زمانی خود و ... متخصص کاشت مو را در انتخاب بهترین روش یاری کنید.

پیش از معرفی روش‌های پیوند و کاشت مو اشاره به این نکته ضروریست که طبق بخشنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تیم کاشت مو تنها در کلینیک تخصصی مجوز دار پوست و مو و زیر نظر متخصصان پوست، جراحان پلاستیک و جراحان سر و گردنی که دانش کافی در زمینه بیماری‌های پوست و مو را دارند، قابل انجام است.

کاشت مو به روش FUT

در روش کاشت مو FUT (Follicular Unit Transplantation) نوار باریکی از بافت سر (معمولا پشت و کنار سر) برداشته می‌شود و سپس توسط متخصصین کاشت مو زیر میکروسکوپ‌های مخصوص به واحد‌های مو یا FUG تبدیل میشود. در گام بعدی برش‌هایی در نواحی مورد نظر برای کاشت مو ایجاد می‌کردد و این واحد‌های مو در آن برش‌ها کاشته میشود.

مزایا

غیر قابل رویت بودن محل کاشت مو وظاهر طبیعی مو

امکان برداشت مو از دیگر نواحی بدن مثل کتف و سینه

حفظ کیفیت بانک مو

معایب

ایراد بزرگ این روش کاشت مو، ایجاد برشی بزرگ در ناحیه پشت سر است که ممکن است به همان صورت باقی بماند.

همچنین روش کاشت مو FUT برای افرادی که پوست سرشان قابلیت کشیده شدن ندارد و یا در مراحل ابتدایی ریزش قرار دارند به محدودیت‌هایی همراه است.

کاشت مو به روش FIT

در این روش واحد‌های مو به صورت گروهی یا تک تک از نقاط دیگر سر با وسیله‌ای به نام هولدر یا پانچ برداشته شده و در نواحی بدون مو کاشته می‌شود. در این روش کاشت مو که چند جلسه طول می‌کشد خبری از عمل جراحی نیست. روش کاشت مو FIT تقریبا بدون درد است و با بی حسی موضعی انجام میشود. جالب است بدانید در این روش کاشت مو معمولا بعد از یک تا چهار هفته، فولیکول‌های مو وارد فاز استراحت می‌شوند در نتیجه شاهد ریزش مو خواهیم بود. اما نیازی به نگرانی نیست چرا که مو‌ها بعد از خارج شدن از این فاز مجددا به رشد ادامه خواهند داد.

مزایا

درد و خونریزی بسیار کم

از بین رفتن جای زخم

عدم نیاز به پانسمان و یا مواظبت از زخم

معایب

هزینه بیشتر

احتمال آسیب دیدن بخش زنده ریشه مو

طولانی بودن روند کاشت مو

آسیب دیدن بانک مو

منبع: سایت خبری برترین ها

[ بازدید : 112 ]

[ پنجشنبه 3 بهمن 1398 ] 12:52 ] [ آوا امینی ]

[ ]

وسایل اولیه تاسیس آشپزخانه صنعتی

فرقی نمیکند که میخواهید چه کاری را از صفر شروع کنید برای راه اندازی هر شغلی شما در ابتدا،علاوه بر داشتن مهارت فردی در زمینه ی کار نیاز مند به یک سری از وسایلی هستید که به کار شما سرعت میبخشد و باعث می شود نتیجه ی مطلوب تری در کار خود ببینید.

گرمکن غذا رستورانی

برای کسانی که علاقه مند واقعی غذا هستند و می خواهند از غذایشان لذت ببرند سر بودن غذا یک اتفاق ناراحت کننده محسوب می شود .

قطعا هیچ کس علاقه ندارد که خورشت های لذیذ ایرانی را به صورت سرد میل کند .

گرمکن غذا رستورانی وسیله ای است که این مشکل را حل کرده و برای رستوران هایی که غذا را در حجم بالا میپزند وسیله ی کاربردی محسوب می شود.

نمیتوان غذا را هر بار روی شعله ی گاز داغ کرد چون  هم زمان بر خواهد بود و هم احتمال سوختن و خراب شدن غذا نیز وجود دارد.

این دستگاه غذا برای برای هر زمانی که بخواهید گرم نگه می دارد.

کباب پز تابشی

می توان از پرفروش ترین غذا در منوی رستوران های سنتی ، کباب را نام برد.

کباب پز تابشی وسیله ای برای پختن کباب ها است. این وسیله آلودگی های ناشی از تهیه کباب را ندارد هم چنین فیزیک این دستگاه طوری طراحی شده که میتوان تمامی چربی ها و آلودگی ها را به طور جداگانه خارج کرد.

اجاق گاز صنعتی

هیچ آشپزخانه ای بدون وجود اجاق گاز صنعتی معنی ندارد.شما میتوانید انواع غذاها را به وسیله ی این دستگاه طبخ کنید . این وسیله با تعداد شعله های مختلف تولید شده و حق انتخاب  برای خریداران قرار داده شما میتوانید با توجه به بودجه ای که دارید هم چنین نیاز کار خود از این اجاق گاز تهیه کنید . فراموش نکنید بدون وجود این وسیله شما نمیتوانید کار رستوران داری را آغاز کنید.

فریزر میز کار

در هر رستورانی از طعم و کیفیت غذا مهم تر ،رعایت نکات بهداشت  است . این مهم هم در کیفیت غذا بسیار تاثیر گذار است هم در اسم وآوازه ی کار شما . بی شک هیچ کس رغبت این را ندارد که در رستورانی غذا بخورد که مواد غذایی آن فاسد شده باشد.

فریزر میز کار وسیله ای است که باعث جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی رستوران شما می شود .فرقی نمیکند که شما چه نوع رستورانی را راه اندازی کرده اید این دستگاه برای هر مکانی که با مواد غذایی سر و کار دارد ضروری است.

خلال کن سیب زمینی

سیب زمینی یکی از مواد خوراکی است که در بیشتر غذا ها چه ایرانی و چه خارجی کاربرد دارد.

فرآیند آماده سازی آن به روش سنتی آن هم در حجم بالا بسیار زمان بر است .

خلال کن سیب زمینی وسیله ای است که به فرآیند تکه کردن سیب زمینی را سرعت می بخشد. این دستگاه از فلز مرغوب ساخته شده به همین علت از نظر بهداشتی رتبه ی بالایی دارد.

 

 

[ بازدید : 41 ]

[ پنجشنبه 3 بهمن 1398 ] 12:10 ] [ آوا امینی ]

[ ]

بهترین سالاد پاستای ایتالیایی

بهترین سالاد پاستای ایتالیایی

سالاد پاستای ایتالیایی را که با پاستای روتینی، گوجه، کالباس، زیتون و چندین چند ماده دیگر که جزو عناصر آشپزی ایتالیایی هستند، شاید بتوان بهترین سالاد پاستای ایتالیایی دانست که علاوه بر داشتن موادی خوشمزه و در عین حال ساده با وجود یک سس کلاسیک، عالی می‌شود.

سالاد پاستا یکی از سالاد‌های پرطرفدار و در عین حال خوشمزه است که بیشتر به عنوان یک وعده غذایی استفاده می‌شود، اما گاهی هم پیش غذا یا بغل بشقابی سایر غذاهاست. ترکیب سالاد کاملا انتخابی است و هر کس بنابر نوع موادی که در خانه دارد، سالاد را درست می‌کند. سالاد پاستا اغلب به عنوان یک غذای بهاری یا تابستانی شناخته می‌شود، اما در تمام طول سال می‌توان آن را درست کرد.

سالاد پاستا را به دو منظور می‌توان درست کرد:

برای رفتن به پیک نیک، برای یک غذای مختصر، مهمانی‌های دورهمی عصرانه و یا وقتی که قرار است هر کسی چیزی برای غذا بیاورد.

وقتی که مقداری گوشت پخته، پنیر و سبزیجات در یخچال باقی مانده و بخواهید با آن‌ها غذا درست کنید، بهترین روش استفاده از آنها، سالاد پاستا است.

این سالاد پاستای ایتالیایی برای هر دو منظور خوب است. برای همین من درست کردن آن را توصیه می‌کنم. این سالاد جزو بهترین نمونه و از نوع ایتالیایی است، اما شما می‌توانید ترکیب دلخواه خودتان را داشته باشید بنابراین اصراری به استفاده از این مواد اولیه نیست. در اینجا از کالباس پرادویه، پنیر‌های خوشمزه، گوجه یا سبزیجات تازه بدون نیاز به پختن مثل اغلب سبزیجات برگی مثلا حتی جعفری هم خوب است. زیتون و پیاز و فلفل هم جزو مواد هستند.

همچنین به مقداری پاستا نیاز داریم که بافت و شکل محکمی داشته باشد و همه سس را جذب کند. شما می‌توانید از پاستا پنه، پاستا روتینی، پروانه‌ای و حتی پاستای زانویی استفاد کنید. پاستا روتینی بافت نیمه سفتی دارد و خیلی خوب سس را جذب می‌کند. برای سس هم از سس ایتالیایی استفاده می‌شود. برای ترکیب مواد از مخلوط کن یا غذاساز استفاده می‌شود که تقریبا ۶۰ ثانیه زمان برای آماده شدن می‌گیرد.

شاید در اینجا بدترین چیز برای افزودن کالباس باشد، توصیه می‌کنیم که از کالباس مرغوب استفاده کنید؛ البته من سعی می‌کنم روز‌های بعد انواع کالباس خانگی را به شما یاد بدهم. پس تا آن روز فعلا مقداری کالباس خوب خریداری کنید به اضافه سایر مواد و یک بسته پاستا را پخته و این مواد را با سالاد ترکیب کنید و یک سالاد عالی را برای یک وعده خانواده‌تان درست کنید.

مواد لازم

پاستای خشک: ۱/۲ کیلوگرم

گوجه گیلاسی: ۳ پیمانه، دو نیم شده

پنیر موزارلای توپی: ۲۲۵ گرم، دو نیم شده

کالباس: ۴۵۰ گرم، نگینی شده

زیتون کالاماتا (زیتون سیاه): ۳/۴ پیمانه، حلقه شده

فلفل قرمز: ۳/۴ پیمانه (اختیاری)

پیاز قرمز: ۱/۲ پیمانه

جعفری تازه: ۱/۲ پیمانه

پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی داخل آب همراه با مقداری نمک بپزید. بگذارید کمی خنک شود و روی آن کمی روغن زیتون بریزید تا از چسبیدن آن‌ها به هم جلوگیری شود.

مواد سالاد را در مخلوط کن، با هم میکس کنید یا داخل شیشه دردار بریزید و شیشه را خوب تکان دهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

همه مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید. من ترجیح می‌دهم که حدود ۳/۴ سس را استفاده کنم و بقیه را نگه دارم تا به بقیه سالادم اضافه کنم.

آن را به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهدای کنید. مزه سالاد یک روز پس از درست کردن بهتر هم خواهد شد.

منبع:سایت خبری برترین ها

[ بازدید : 35 ]

[ چهارشنبه 2 بهمن 1398 ] 11:03 ] [ آوا امینی ]

[ ]

علائم فشار خون بالا و چگونگی درمان آن

علائم فشار خون بالا و چگونگی درمان آن

با افزایش سن، به دلیل کاهش خاصیت ارتجاعی شریان ها، احتمال ابتلا به فشار خون بالا بیشتر می شود. لذا سن افراد یک فاکتور اساسی برای تعیین بالا بودن فشار خون افراد محسوب می شود. به طور کلی افرادی که به طور مداوم فشار خون سیستولیک آنها بالای 140 میلی متر جیوه و یا فشار خون دیاستولیک آنها بالای 85 میلی متر جیوه باشد نیاز دارند که برای کاهش فشار خون خود تحت درمان قرار گیرند

فشار خون بالا وقتی اتفاق می افتد که فشار خون شما به سطح ناسالم افزایش یابد. اندازه گیری فشار خون شما در مشخص می کند که چه مقدار خون از رگ های خونی شما عبور می کند و میزان مقاومت خون در هنگام پمپاژ قلب نیز برآورده می شود.

شریان های باریک مقاومت را افزایش می دهد. هرچه شریان های شما باریک تر باشد ، فشار خون شما بیشتر می شود. در طولانی مدت ، افزایش فشار می تواند باعث مشکلات سلامتی از جمله بیماری های قلبی شود.

 

فشار خون بالا شایع است. فشار خون بالا به طور معمول در طی چند سال ایجاد می شود. معمولاً هیچ علامتی را متوجه نمی شوید. اما حتی بدون علائم ، فشار خون بالا می تواند باعث آسیب به رگ های خونی و اندام ها ، به خصوص مغز ، قلب ، چشم ها و کلیه ها شود.

 

تشخیص زودرس فشار خون بالا مهم است. گرفتن منظم فشار خون می تواند به شما و پزشکتان کمک کند که متوجه تغییراتی شوند. اگر فشار خون شما بالا رفته باشد ، پزشک ممکن است فشار خون شما را در طی چند هفته بررسی کند تا ببیند که فشار خونتان همچنان بالا می رود یا به سطح طبیعی برمی گردد.

 

درمان فشار خون بالا هم شامل داروهای تجویزی و هم تغییراتی در شیوه زندگی سالم است. اگر این بیماری درمان نشود ، می تواند منجر به مشکلات سلامتی از جمله حمله قلبی و سکته مغزی شود.

فشار خون بالا به طور کلی یک حالت خاموش است. بسیاری از افراد هیچ علامتی را تجربه نمی کنند. ممکن است این بیماری سالها یا حتی ده ها سال طول بکشد تا علائم آشکار شود. حتی در این صورت ، این علائم ممکن است به مسائل دیگر نسبت داده شود.

علائم فشار خون بالا می تواند شامل موارد زیر باشد:

- سردرد

- تنگی نفس

- خون دماغ

- گرگرفتگی

- سرگیجه

- درد قفسه سینه

- تغییرات دیداری

- خون در ادرار

این علائم نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارند. در همه افراد مبتلا به فشار خون بالا اتفاق نمی افتد ، اما انتظار برای نشان دادن این علامت می تواند کشنده باشد.

بهترین راه برای اطلاع از فشار خون بالا ، کنترل منظم فشار خون است. بیشتر پزشکان در هر ملاقات فشار خون را بررسی می کنند.

فشارخون اولیه با گذشت زمان و بدون دلیل مشخص می شود. بیشتر افراد این نوع فشار خون بالا را دارند. هنوز مشخص نیست که چه مکانیسم هایی باعث می شود فشار خون به آرامی افزایش یابد. ترکیبی از عوامل ممکن است نقش داشته باشد.

منبع:سایت بیتوته

 

[ بازدید : 37 ]

[ چهارشنبه 2 بهمن 1398 ] 10:59 ] [ آوا امینی ]

[ ]

تجهیزات حرفه ای آشپزخانه صنعتی

هر آشپزخانه ای با توجه به مواد غذایی که در آن طبخ می شود به یک سری از وسایل و ابزارآلات نیازمند است تا  آشپز به کمک آن ها بتواند به کارش سرعت ببخشد و بتواند غذایی خوش طعم و در عین حال با صرف زمان کمتری را آماده سازی کند.

اجاق برقی صنعتی

همیشه وجود یک وسیله ی مناسب که بتوان با آن غذا را پخت مورد توجه بوده. عواملی مختلفی در خریدن یک وسیله ی مناسب برای پخت و پز وجود دارد که میتواند خرید یک وسیله برای پختن غذا را برای ما چالش برانگیز کند.برای مثال مقدار فضایی که در بر میگیرد یا نوع انرژی مصرفی آن میتواند بسیار تاثیر گذار باشد.

اجاق برقی صنعتی یکی از موارد بسیار کاربردی است به خصوص برای مکان هایی که دسترسی به گاز وجود ندارد یا بسیار دشوار است این وسیله میتواند گزینه ی بسیار مناسبی باشد.

این نوع اجاق گاز مانند اجاق گاز های معمولی در تعداد شعله های مختلف تولید شده و مصرف انرژی چندانی نیز ندارد.

میز کار پلی اتیلن

هر آشپز حرفه ای یا به طوری کلی هر کسی که میخواهد غذا با کیفیت بالا و ظاهر زیبا تهیه کند باید در آشپزخانه خود یک میز کار پلی اتیلن داشته باشد تا با تسلط بالا بر مواد غذایی بتواند آن را آماده کند .

شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که چرا میز کار پلی اتیلن ، با پیشرفت علم و روی کار آمدن مواد اولیه ی جدید ، یکسری از نواقص محصولات گذشته از بین رفته برای مثال این محصول بسیار سبک تر از میز کار هایی با جنس های دیگر است و از نظر نظافت و بهداشتی رتبه ی بالاتری نسبت به آنان دارد و از همه مهمتر اقتصادی بودن آن است که همه ی این گزینه ها دلیل محکمی برای خریدن این وسیله برای متقاضیان آن است.

اجاق کباب پزی

کباب غذایی بسیار لذیذ و البته پر طرفدار.برای پختن یک کباب اصیل و خوش طعم علاوه بر داشتن مهارت بالای آشپزی ، فاکتور دیگری که در طعم و مزه ی کباب شما تاثیر گذار است یک کباب پز حرفه ای است.

هر چقدر هم که شما کباب را خوب طعم دار کنید اما اگر یک وسیله ی حرفه ای نداشته باشید نمیتوانید به آن درجه مطلوب از پخت برسید در نتیجه لذت خوردن این غذای لذیذ را از دست خواهید داد.

اجاق کباب پزی یکی از همین وسایل حرفه ای است .انرژی این وسیله گاز است و این موضوع باعث می شود که آلودگی ها و چربی هایی که بر اثر پختن کباب بر روی ذغال ایجاد می شود را نداشته باشید. هم چنین فرقی نمیکند که شما به چه تعدادی میخواهید کباب درست کنید از وسیله میتواند تعداد زیادی از سیخ های کباب را روی خود جای دهد و ازهمه مهم تر به صورت یکنواخت آن ها را طبخ کند.

فن سانتریفیوژ

در هر رستورانی فرقی نمیکند که این رستوران سنتی باشد یا مدرن نظافت بسیار پر اهمیت است.

هر غذایی به تنهایی اگر خوب پخته شود عطر بسیار دلچسب و اشتها برانگیزی دارد اما برای مکان هایی که غذاهای متفاوت و در حجم بالا طبخ میکنند این ترکیب بو میتواند آزار دهنده باشد  هم چنین وجود آلودگی ها و دود ناشی از غذاهای سرخ کردنی و یا کباب شدنی میتواند  سطح بهداشت آن رستوران را پایین بیاورد.

فن سانتریفیوژ بوی پیچیده شده در آشپزخانه ی رستوران ها را به بیرون هدایت کرده پس این دستگاه نیز در یک آشپزخانه صنعتی دارای اهمیت بالا و ضروری می باشدد.

 

گریل تخت روغنی

گریل تخت روغنی وسیله ای است که برای تمامی صاحبان فست فودی یک ابزار بسیار مهم و کارآمد محسوب می شود و هر کسی که قصد دارد یک فست فودی راه اندازی کند باید یکی از این وسیله را در آشپزخانه خود داشته باشد.

از این وسیله برای طبخ انواع گوشت به شکل های سوسیس یا کالباس یا انواع مختلف استیک مرغ و گوشت استفاده میشود.

این دستگاه با طراحی مناسب و فضای آزادی که در اختیار شما قرار میدهد کار شما را راحت تر کرده و باعث می شود بتوانید به  آسانی غذای مورد نظر خود را آماده کنید.

[ بازدید : 33 ]

[ چهارشنبه 2 بهمن 1398 ] 10:50 ] [ آوا امینی ]

[ ]

نحوه پختن چغندر

نحوه پختن چغندر

برای پخت چغندر سعی کنید از چغندرهای هم سایز استفاده کنید تا همه در یک زمان پخته شوند. چغندرهای بزرگ نسبت به چغندرهای کوچک به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. سعی کنید چغندرهای بدون لکه و با سطح صاف را انتخاب کنید.

ساقه های برگ دار را از بالای چغندرهای خود جدا کنید. سر ریشه ی آن را کوتاه کنید تا حدود 1 تا 2 سانت از سر ریشه باقی بماند.

 

در صورت تمایل می توانید سبزی چغندر خود را نگهداری کنید و از آنها در پخت غذا و سالادها استفاده کنید

 

 اگر از تخته برش استفاده کردید و آب چغندر به تخته برش تان رنگ داد، یک لیموی تازه را نصف کنید و قسمت بریده شده را به سختی در قسمت رنگ گرفته تخته برش بکشید تا به بلند شدن رنگدانه ها کمک کند و از ماندن لکه و رنگ دائمی روی تخته برش جلوگیری کند.

 

چغندرهای خود را با یک برس سبزی پاک کنید تا خاک و گل و لای آن ها از بین بروند و تمیز شوند

روی نقاطی که به سختی با خاک پوشانده شده اند تمرکز کنید.

 

سعی کنید پوست چغندرهای خود را زخمی نکنید. آسیب رساندن به پوست می تواند باعث شود تا مقداری از رنگ، طعم و مواد مغذی آنها به داخل آب جوش خارج شود.

چغندر در زمین رشد می کند ، بنابراین مهم است که قبل از پخت و پز آن ها از تمیز بودن آنها مطمئن شوید.

 

 چغندرهای خود را کاملاً با آب خنک تمیز کنید و بشویید.

سپس چغندرها را درون قابلمه ای متوسط قرار بدهید و و روی آن آب بریزید تا حدی که آب روی چغندرها را بگیرد. برای اینکه رنگ چغندرها از بین نرود در صورت تمایل در این مرحله 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو به آن اضافه کنید زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه بدهید به آرامی بپزند.

مانی که چغندرها پختند آن ها را یک چاقو یا چنگال آن را امتحان کنید. اگر چنگال به راحتی درون آن فرو رفت پخته است و اگر به سختی فرو رفت هنوز نپخته اند. و بعد چغندرها را درون کاسه های پر از یخ قرار بدهید.

 

تا پوست چغندرها راحت تر گرفته شوند. پوست آن را با دست به راحتی جدا کنید.

 

منبع:سایت بیتوته 

 

 

 

 

[ بازدید : 40 ]

[ سه شنبه 1 بهمن 1398 ] 20:09 ] [ آوا امینی ]

[ ]

خداحافظی با کبودی دور چشم

خداحافظی با کبودی دور چشم

تمام مشکلات پوستی یک طرف، سیاهی دور چشم هم یک طرف. چشم‌ها همیشه اولین پل ارتباطی است و تیرگی و کبودی اطراف آن می‌تواند اثرات منفی زیادی به همراه داشته باشد. تیرگی‌های دور چشم نه‌تنها چهره را خسته و سن و سال را بیشتر از آنچه هست نشان می‌دهد که اعتماد به نفس شما را نیز به مرور کم و کمتر می‌کند،  به‌همین دلیل خیلی‌ها سعی می‌کنند با راه‌های مختلف خانگی و غیر‌خانگی روشنی را به زیر چشم‌های‌شان برگردانند.

تیرگی دور چشم یک بیماری خوش‌خیم و شایع است که دلایل مختلفی باعث به‌وجود آمدن این مشکل در چهره افراد می‌شود. عواملی مثل نازکی پوست، نبود چربی و وجود شبکه عروقی باعث می‌شود پلک نسبت به سایر نقاط بدن کمی تیره‌تر باشد.

سیاهی زیر چشم هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، ولی به‌دلیل مسائل هورمونال در خانم‌ها بیشتر بروز می‏کند.

تیرگی دورچشم به‌خصوص اگر از نوع آناتومیکی و ژنتیکی باشند، درمان خاصی ندارند. البته می‌توان تیرگی‌هایی که به‌دلیل ابتلا به بیماری ایجاد شده‌اند را با درمان بیماری برطرف کرد. فردی هم که دچار کم‌خوابی و استرس است اگر این دو مشکل را حل کند، به‌تدریج مشکل تیرگی دور چشمش برطرف خواهد شد. با این حال نسخه‌های طب مدرن و طب سنتی برای درمان این مشکل را بخوانید.
به‌طور کلی افراد بالغ حداقل به 6‌ساعت خواب نیاز  دارند و بهترین زمان آغاز خواب از ساعت 10شب است. بوییدن سیب و خوردن فالوده‌ای از سیب رنده شده و کمی گلاب به‌همراه عسل ‌در ساعت 8شب می‌تواند با کمک ‌تقویت قلب به ایجاد خواب عمیق در فرد کمک کند. می‌توانید داخل بینی‌تان را با روغن کدو از  عصر تا شب حداقل سه بار چرب کنید. این عمل باعث ایجاد خواب عمیق در افراد می‌شود

زاج افراد با‌توجه به شرایطی که دارند، در سنین مختلف، فصل‌های سال، اقلیم‌ها و... متغیر است، به‌همین دلیل و دلایل دیگری مثل شرایط روحی و روانی، مسافرت به اقلیم‌های مختلف و غذاهایی که فرد می‌خورد، ممکن است تیرگی دور چشم پررنگ یا کمرنگ شود. بعضی تیرگی‌های دور چشم، ناشی از تجمع مواد زاید در بدن مانند خلط سرد و خشک در داخل بدن یا داخل دِماغ است.
مهم ترین عواملی که باعث افزایش این خلط می شوند عبارتند از: مصرف بیش از حد غذاهای آماده، فست‌فودها، سس‌ها، گوشت‌های مانده، بادمجان، کلم، عدس و قهوه. با مصرف زیاد این مواد، سودا در خون افزایش پیدا کرده و در جاهایی از بدن رسوب می‌کند که یکی از آنها اطراف چشم است که باعث تیرگی دور چشم یا لکه‌هایی در پوست می‌شود.

منبع:سایت برترین ها

[ بازدید : 78 ]

[ سه شنبه 1 بهمن 1398 ] 19:43 ] [ آوا امینی ]

[ ]

تجهیزات ضروری رستوران

پوست کن سیب زمینی

سیب زمینی یکی از مواد غذایی پر کاربرد است .این ماده چه در غذاهای ایرانی و چه در فست فود ها کاربرد بالایی دارد.

برای تهیه این ماده غذایی به شکل های مختلف برای مثال سرخ شده و یا پخته شده نیازمند وسایل مختلفی هستیم تا کار را برای ما راحت بکند.

یکی از چالش ها تهیه سیب زمینی در حجم بالا است . فرآیند شستن و پوست کندن این ماده غذایی بسیار زمان بر است .

دستگاه پوست کن سیب زمینی کار را راحت میکند و میتواند حجم بالایی از سیب زمینی را پوست بکند . جنس این دستگاه از فلز است و همین موضوع باعث شده بتوان آن را به راحتی شست و هم چنین مقاومت دستگاه را در برابر خرابی و فرسایش بالا می برد .

علاوه بر این ،دستگاه قادر به پوست کردن هر میوه یا سبزیجات دیگر نیز است.

کباب پز گازی بوتان

یکی از پر طرفدار ترین غذاهای ایران کباب است . در ایران بیش از ده ها نوع کباب داریم که هر کدام مزه ی مخصوص و هم چنین طرفداران ویژه ی خود را دارند و این محبوبیت بالا باعث شده این غذا در تمامی منو های رستوران های سنتی و ایرانی و به طور کل در تمامی مکان هایی که غذاهای ایرانی ارائه می دهند باشد .

پختن کباب در حجم و تعداد زیاد ،بدون داشتن یک وسیله برای پختن سخت خواهد بود  اما با وجود دستگاه کباب پزی بوتان این مشکل رفع شده و میتوان انواع کباب ها را به راحتی طبخ و آماده ی خوردن کرد. علاوه بر فرآیند پختن کباب این دستگاه فضای کمی را در بر میگیرد و به خاطر نوع بدنه به راحتی میتوان چربی ها و آلودگی ها را از آن زدود.

 

اجاق گاز پایه دار

اصلی ترین رکن در هر آشپزخانه چه صنعتی و چه خانگی وجود اجاق گاز پایه دار است.

یک اجاق گاز کاربردی باید یکسری ویژگی ها داشته باشد برای مثال فضای خیلی زیادی را درگیر نکند یا شعله های آن با هر تعدادی که بود با اندازه های مختلف تعبیه شود.

اجاق گاز ها با تعداد شعله های مختلفی وجود دارد که بسته به نیاز میتوانید آن را انتخاب کنید.

فر پیتزا ریلی

در میان غذاهای حاضری ، میتوان پیتزا را پر طرفدار ترین آن ها دانست .

این غذا برای هر گروه سنی جذاب است و متقاضیان آن نیز بسیار زیادند. میتوان گفت در  اکثر رستوران هایی که این غذای لذیذ را در منوی خود دارند ، در آشپزخانه نیز باید یک فر پیتزا ریلی داشته باشند تا این غذا را کامل پخته و گرم تحویل مشتری دهند.

هم چنین این دستگاه  توانایی این را دارد که تعداد زیادی از این غذا را به طور هم زمان طبخ کند و این امر برای رستوران هایی با مشتریان زیاد بسیار کاربردی و حائز اهمیت می باشد.

تخته کار رستوران

وجود یک سطح صاف و خلوت برای ریز ریز کردن انواع مواد خوراکی و یا تهیه خمیر برای نان یا شیرینی بسیار اهمیت دارد. این سطح در هر جایی که غذا طبخ میشود باید وجود داشته باشد.

تخته کار رستوران باعث ایجاد تسلط بر روی مواد خوراکی شده و میتوان آن ها را به راحتی قطعه و خورد کرد.

این تخته ها از جنس های مختلفی درست شده اما بهترین نوع آن ها که از نظر بهداشتی نیز مورد تایید است ،چوب است.

این وسیله به راحتی قابل تمیز شدن است و شما میتوانید به راحتی و تمرکز بالا به آشپزی خود ادامه دهید.


[ بازدید : 39 ]

[ سه شنبه 1 بهمن 1398 ] 13:29 ] [ آوا امینی ]

[ ]

ساخت فر پیتزا

دیگر سال های سال است که دیزی های محبوب ایرانی از آن حالت اختصاصی که فقط برای ایرانیان بود در آمده و به یک غذای بین المللی و پر طرفدار که مرزها را به راحتی پشت سر گذاشته است تبدیل شده و کمتر گردشگری است که حضوری در این دیار سرسبز و زیبا داشته باشد وسراغی از دیزی های معروف ایرانی نگرفته و طعم آن را نچشیده به کشور خود باز گردد، از این رو ساخت فر پیتزا در اولویت کاری صاحبان امر راه اندازی فست فود قرار گرفت تا بتوانند پاسخگوی این نیاز جهانی باشند و برای پاسخگویی بهتر، انواع مختلف آن مانند فر ساندویچ در دستور ساخت قرار گرفت.

ساخت فر پیتزا

چلو کباب های ایرانی اگر چه ثبت جهانی شده اند و گوی رقبت را از غذاهای ملل دیگر ربوده اند، غذایی چون دیزی نیز امروزه با تلاش های آشپزان حرفه ای و متعهد توانسته خود را با همان سبک و سیاق ایرانی به جهانیان بشناساند و مانند نمادی برای ایران عزیز و نماینده ای از خلق و خوی و نگرش ایرانیان به کشورهای دیگر وارد شده و فرهنگ اصیل ایرانی را با خود به جای جای آن منتقل نماید از این رو درخواست های پی در پی برای دریافت این محصول از سوی کشورهای خارجی نیاز به تولید انبوه آن  احساس می شد و ساخت فر ساندویچ به عنوان اصلی ترین عنصر در رأس اهداف بلند مدت قرار گرفت.

ساخت فر پیتزا و ویژگی های آن

اگر قرار بود با تکیه به روش های سنتی در همان گذشته جا بمانیم و امروز در عصر سرعت و فناوری جایگاه خود را پیدا ننماییم رقیبان ریشه حضور ما را از صحنه های رقابت می کندند و نمی توانستیم در کشور خود و در میان رقیبان همشهری حضوری موثر داشته باشیم چه برسد به بازارهای بی رحم جهانی که همیشه ضعیفان پامال قدرتمندان بوده اند پس لازم و ضروری است که با تجهیزاتی مجهز به تمامی فنون روز خود را همراستا با صنعت به جلو برانیم تا بتوانیم موفقیت را در آغوش گرفته و نام ایران و ایرانی را بر تارک آسمان علم و دانش برافراشته داریم، تجهیزات فست فود نقطه قوت و نشان تلاش ملی مردمان همین سرزمین است که با تکیه به خداوند و کسب علم و دانش توانسته اند به محصولی با چنین کیفیت دست یابند از ویژگی های منحصر به فرد آن می توان به این موارد اشاره نمود.

  • دارای انواع مختلف ابعاد
  • تعداد گنجایش ظروف دیزی، متغیر و از کوچک تا 15 ،30، 32، 40 ،42، 50 ، 60 ، 80، 90 ، 100 تایی
  • تحول و تغییر به سوی روش های پخت صنعتی
  • کاهش هزینه ها چند درصدی
  • کف چدن برای حفظ ونگهداری بهتر حرارت وطراحی شبیه به فر
  • تجهیزات به کار رفته ایمنی بخش
  • حجم حد اکثری تولیدات
  • عایق پشم شیشه و پشم سنگ
  • بهینه نمودن هزینه های سوخت
  • کیفیت ثابت غذاهای تولیدی وبدون تنزل
  • جنس استیل استنلس 304
  • ضد خش و فرسودگی
  • شیرهای صنعتی
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • ایدئال در طراحی
  • شعله های برنردارای حرارت بهتر و از جنس استیل یا آلومینیوم به انتخاب خریدار
  • مقاومت بالا در برابر حرارت
  • عایق حرارتی
  • درزبندی مناسب
  • قابل استفاده در رستوران های سنتی ، قهوه خانه ها ، دیزی سراها، سفره خانه ها
  • با شعله هایی کم و امکان پختی یکنواخت
  • انتقال صفردرصدی گرما از داخل به خارج
  • جداره خارجی استیل خش دار
  • ضخامت جداره خارجی 8/0 میلی متری
  • ضخامت جداره داخلی 1 میلی متری
  • ابعاد 90 سانتی متر ارتفاع، 60 سانتی متر عرض ، 60 سانتی متر طول

امروزه جهش فناوری در تمامی جنبه های زندگی بشری راه را برای طی مسیری بی خطرتر فراهم نموده است و اقدام به ساخت فر پیتزا و تجهیزاتی از این قبیل می تواند آرامش بیشتر را حتی در محیط های خطرناکی که مجاورت آب، آتش و روغن انفجارهایی عظیم را به وجود می آورد و جان پرسنل خدوم آشپزخانه ها را به خطر می اندازد فراهم نمود.

 اگرچه این فر با هدف طبخ دیزی طراحی گشته اما دستگاه مناسبی برای تهیه انواع برنج کته است و اغلب به عنوان کته پز نیز در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد حال آنکه برخی از شیرینی پزی ها ابتکار عمل را به دست گرفته و آن را یک وسیله مجهز برای پخت شیرینی هایی با کیفیت بالا می دانند.

دیزی و سیری در تحولات آن

اگر چه دستگاه سبزی خرد کن بسیار محجور و تنها در پستوخانه ها طبخ و فقط به مصرف خانواده ها می رسید و کم کم جایگاهی نه در خور در سفره خانه ها و قهوه خانه های سنتی برای خود دست و پا نمود اما در قلب و دل ساکنان ایران زمین محبوب بود، کم کم حضور کم وبیش آن را در رستوران ها سنتی شاهد بودیم که به عنوان غذای سنتی و اصیل ایرانی در اختیار هموطنان ایرانی قرار می گرفت.

 با وجود گردشگران و شناخته شدن این غذا حضور پرشورتری از آن را در تمامی رستوران ها امروزه شاهد هستیم که آن را از گوشۀ خانه ها به بیرون آورده و سرآمد سفره ها ومیزهای رستوران های بین المللی کرده است به مدد حضور گردشگران دیگر کمتر کشوری است که این غذای محبوب را نشناخته و طالب مصرف آن نباشد اگر به آمارها نگاهی بیاندازید سهم وسیعی از ترانزیت سالانۀ کالا به این غذای منحصر به فرد اختصاص دارد.

ایران نیز که مخلوطی شگرف از آداب و رسوم است با این غذاها هم راستا شده و با گنجاندن طعمی یا رنگی و یا نمادی به آن فرهنگ و اعتقادات خود را به نسل ها و مردمان دیگر شهرها انتقال داده اند، یک ادویه اختصاصی برای آن تهیه نموده و گاه یک عنصر مانند سبزی های معطر را به آن افزوده اند یا برای کاهش هزینه ها یکی از حبوبات آن را حذف کرده و با یک نوع ارزان تر جایگیزین نموده اند که بعد از گذشت زمانی به راحتی به نماد شهرشان تبدیل شده و مشتریان زیادی یافته، دستگاه آب گوجه گیری کمکی به تمامی این مردمان است تا بر طبق نیاز خود بتوانند به هر تعداد که مایل اند به طبخ این غذا همت گمارند.

قیمت ساخت فر ساندویچ

قیمت 510000 تومان باتوجه به متریال های به کار رفته در ساخت فر پیتزا که آن را مقاوم در برابر آب ، آتش و حرارت نموده، رتبه ای فرای آنچه در مورد کیفیت تصور می کنید را به آن بخشیده ، متخصصین خدوم این برند می کوشند تا با به کارگیری فنون روز دنیا در مورد تجهیزات صنعتی آشپزخانه ها، محصولاتی نوید بخش و کارآمد را در اختیار مشتریان فهیم خود گذاشته و تا انتها مانند رفیقان شفیقی حمایت هم جانبۀ خود را قطع نکنند.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

[ بازدید : 44 ]

[ جمعه 17 آبان 1398 ] 18:10 ] [ آوا امینی ]

[ ]

آموزش راه اندازی یک کبابی

اگر قصد راه اندازی یک کبابی را دارید تا از این شغل مناسب درآمد فوق العاده ای کسب نمایید مسلماً تجهیزات و لوازم کبابی اولین موضوع مهمی است که ذهن شما را به خود مشغول نموده است ، شغل کبابی با علاقه وافر مردم ایران به این نوع غذا یکی از پر درآمدترین مشاغل محسوب می شود پس از این باب نگرانی به خود راه ندهید زیرا هزینه ای که به خاطر تهیه تجهیزات پرداخت می نمایید به سرعت و در طی چند سال آینده به شما باز گردانده می شود پس با فراق بال دست به خرید زده و هیچ یک از آنها را از چشم نیاندازید تا در همین ابتدای کار با قدرت و کاملاً مجهز به جلو بروید.

آنچه شما در این راه به آن احتیاج خواهید یافت به شرح زیر است:

فر دیزی سنگی

گامی موثر در تهیه دیزی هایی با طعم های عالی و در حجم بسیار زیاد است که با فاصله گرفتن از روش های قدیمی پختی سنتی اما با روشی صنعتی را در اختیار آشپزخانه ها قرار می دهد.

فر دم کن برنج

تهیه این فر آشنایی با فناوری روز است و می تواند به شما کمک کند تا به یکباره سطح کیفی پخت برنج های رستوران خود را بالا برده و مانند حرفه ای ها بدرخشید، تهیۀ این فر تحولی به سوی مدرن اندیشیدن است.

دیگ سه جداره چلوپز صنعتی

دیگ سه جداره چلوپز صنعتی در کنار دیگ صنعتی آشپزخانه با امکانات خارق العادۀ خود به یک دیگ تمام اتوماتیک پخت برنج در میان هم نوعان خود معروف گشته و از مزایای آن استفاده بسیار راحت و تهیه برنج هایی کاملاً خوش فرم و بدور از هرگونه احتمال سوختگی ، شل شدن و از دست دادن کیفیت است.

دیگ دو جداره پخت برنج

از دیگر تجهیزات و لوازم کبابی دیگ دو جداره پخت برنج است که رؤیای آشپزان نیمه حرفه ای را برای رسیدن به برنج هایی با کیفیت سرآشپزان مطرح امکان پذیر کرده و همچنین آشپزخانه ها را قادر می سازد تا با کمک این دیگ به پخت انواع خورشت نیز بپردازند ، نمونه ای دیگر از آن دیگ برنج پز صنعتی است که جزء خزاین گران بهای آشپزخانه های صنعتی محسوب می شود و برنج ها و خورشت های خوشمزه در آشپزخانه ها محصول دسترنج آن است .

پاتیل خیساندن برنج

یکی از پرمصرف ترین تجهیزات و لوازم کبابی است که امکان خیساندن حجم بالایی از برنج را برای آشپزان محیا کرده و چرخ های تعبیه شده در آن امکان حمل راحت را به قسمت های مختلف آشپزخانه فراهم می کند و اهرم آن مخصوص انتقال برنج از این دستگاه به دیگ پخت برنج است.

دستگاه گریل صنعتی

رستوران های کوچک ، فست فود فروشی ها و... می توانند با تهیه دستگاه گریل صنعتی به طبخ انواع غذاهای گریل شده مانند مرغ ، استیک، فیله ، همبرگر، سوسیس و... بپردازند و با کاهش روغنی که این دستگاه هنگام طبخ در اختیار قرار می دهد غذاهایی سالم تر را پدید بیاورند.

اجاق پلوپز

اگر به دنبال یک دستگاه با دو کارایی در میان انواع تجهیزات و لوازم کبابی می گردید اجاق گاز صنعتی با ویژگی های منحصر به فرد خود مانند قابلیت تحمل وزن های بالا، شیرهای صنعتی، شمعک مجزا برای هر شعله و... می تواند در پخت انواع برنج و خورشت بر روی شعله ها و گرم نگه داشتن با کیفیت و سالم غذا داخل فر کمک فوق العاده ای در آشپزخانه باشد.

تنور نانوایی

اگر مایلید به منوی خود انواع غذاهای نونی را نیز بی افزایید و یک فهرست پر و پیمان را در مقابل دیدگان مشتریانتان قرار دهید، تنور نانوایی با انواع مختلف خود مانند تنور نان سیار، تنور نانوایی صنعتی و... می تواند نان هایی با کیفیت برای غذاهایی چون کباب، جیگر، دیزی و... را در محیط رستوران شما فراهم نماید.

یخچال کبابی 5/1 و 5/2 متری

شما با تهیه این یخچال علاوه بر کارایی، زیبایی،کیفیت و گارانتی را نیز دریافت می کنید این یخچال در کنار هم نوعان خود مانند یخچال مکعبی، یخچال صنعتی، فریزر صندوقی ، یخچال صندوقی تمام احتیاجات شما را به تجهیزات برودتی بر طرف کرده و می توانید از آن در نگهداری مواد اولیه گوشتی و سبزیجات ، دوغ ، دلستر، انواع سالاد و... استفاده نمایید.

سانتریفیوژ صنعتی و انواع هود

در بین انواع تجهیزات و لوازم کبابی هودهای آشپزخانه خود نمایی می کنند، که به دو دسته هودهای دیواری و هودهای مرکزی تقسیم می شوند، در این میان سانتریفیوژها یا همان هودهای صنعتی جزء تجهیزات هواکشی رستورانی محسوب شده که می توان با ابعاد واندازه های مورد نیاز رستوران به سفارش یک هود صنعتی استیل با کیفیت اقدام نمود، همان طور که می دانیم آشپزخانه ها مملو است، از بخارات غذاها و گازهای سمی است که استشمام آن برای کارگران بسیار مضر است و وجود هودها در این محیط برای حفظ سلامتی از یک سو و ایجاد بوی نامطبوع و غیر قابل تحمل برای مشتریان از سوی دیگر الزامی است.

کابینت آبچکان

این کابینت ها به منظور خارج نمودن کامل آب از سطح ظروف و پرهیز از ایجاد لک های ناخوشایند در سطح آنها به یکی از ضروری ترین تجهیزات آشپزخانه های خانگی و صنعتی تبدیل شده است، حال آنکه در رستوران ها به علت حجم بالای ظروف، آبچکان صنعتی سیار حضورش بسیار مفید است و به علت اینکه باید ظروف سنگین و با حجم بالا را تحمل نماید از آلیاژهای مختلف در ساخت آن استفاده می شود.

سینک صنعتی استیل

اگر بخواهیم یکی از تجهیزات شست و شو درون آشپزخانه های صنعتی را نام ببریم سینک صنعتی استیل نتیجه مکانیزه شدن آشپزخانه ها و ورود صنعت به درون کسب وکارهای مختلف است ، عمق زیاد ، مقاومت بالا، ضخامت خوب از مزایای آن است و بسته به نیاز آشپزخانه ها دارای انواع مختلف تک لگن ، دو لگن و سه لگن می باشد.

چرخ گوشت صنعتی

بهترین وسیله برای تمامی کسب وکارهایی است که برای آماده سازی غذا احتیاج به حجم بالایی از گوشت چرخ کرده دارند و اگر شما قصد راه اندازی کبابی را دارید مطمئناً اولین عنصر تهیه کباب های شما گوشت چرخ کرده می باشد ، چرخ گوشت 32 تسمه ای ، چرخ گوشت نیمه صنعتی ، چرخ گوشت 42 گیربکسی و چرخ گوشت 32 گیربکسی، همگی جزء مهمترین تجهیزات و لوازم کبابی محسوب می شوند.

کباب پز گازی

به هر حال دستگاهی که شما قصد پخت کباب های خود را با آن دارید می تواند نسبت به فناوری های به کار رفته در آن متفاوت باشد، منقل کباب ، کباب پز ذغالی، کباب پز گازی و یا حتی کباب پز تابشی نمونه هایی قابل توجه هستند که بسته به کیفیت پخت ، حجم ارائه دهنده در هر زمان و قیمت تمام شده محصول ممکن است از طرف مدیران رستوران ها ویا چلو کبابی ها مورد استقبال قرار گیرند.

سیخ کباب

اگرچه ممکن است در نگاه اول خیلی مهم و قابل توجه نباشند اما باید دقت نمایید که کباب ها در کنار همین سیخ ها هستند که هویت اصلی خود را به دست می آورند و شما برای کباب نمودن غذاهایی چون کوبیده ، جوجه ، مرغ، جیگر، چنجه،شیشلیک ، قارچ ، گوجه ، فلفل و... به آنها نیاز داشته که از دو جنس استیل و گالوانیزه ساخته می شوند.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

[ بازدید : 38 ]

[ شنبه 11 آبان 1398 ] 15:21 ] [ آوا امینی ]

[ ]

تابلو دکوراتیو نسلینو وبینو طراح سایت قم آسال تهویه (شرکت تهویه مطبوع در قم) بیگ بلاگ دانلود فیلم هندی کاهش حجم عکس ساخت وبلاگ ساخت ایمیل سازمانی قاب عکس لباس خواب پلکسی رنگی giraffeplanner برسادیس
دانلود فیلم امیر نظری آکادمی هلپ کده مجله اینترنتی رهاکو هنگ درام جارو استخری وی موبایل ال تی پارت summer mocktails خرید ملک در دبی Why is Persian food good کلروفیل چیست تابلو دکوراتیو
بستن تبلیغات [x]